Innehåller annonslänkar
Lån utan säkerhet:
# Lån utan säkerhet
Advisa Lån Utan Säkerhet MER INFO →

Låna pengar till husbil

Låna pengar till husbil är det många som gör - speciellt eftersom husbilar blivit så dyra att köpa. Men det har också blivit en extremt uppgradering på standarden senaste åren. Idag får du en husbil som är som det bästa hotellet - men på hjul. Allt fler köper husbil och idag 2020 ska det vara över 100.000 stycken husbilar i bara Sverige.

Och det när onekligen öka i och med lägget i Sverige 2020 där vi inte får resa vart vi vill och så vidare. Men ska du köpa en husbil och låna pengar till den så gäller det att du JÄMFÖR först. Så du får så billigt lån som möjligt till din husbil. För det kan skilja enormt mycket mellan de olika alternativen.

Ska du belåna husbilen eller inte?

Det första du måste veta och bestäma dig för är om du ska belåna husbilen eller inte. Det vill säga lämna husbilen som säkerhet för lånet. Det brukar göra att räntan och villkoren blir bättre - men ställer också fler krav. Till exempel får husbilen inte vara hur gammal som helst. Det andra alternativet är ett så kallat privatlån.

Låna till husbil med ett privatlån

Det vill säga ett lån där du inte lämnar husbilen som säkerhet för lånet. Alltså ett lån utan säkerhet. Om du bestämmer dig för ett sådan lån - där du får köpa vad du vill egentligen - så kan du jämföra dessa lån här ovan i mitt stora bäst i test av lån utan säkerhet - som passar perfekt för att köpa husbil bland annat.

29 Nov 2023