Innehåller annonslänkar
Lån utan säkerhet:
# Lån utan säkerhet
Advisa Lån Utan Säkerhet MER INFO →

Renoveringslån

Renoveringslån är ofta ett privatlån det också. Alltså ett vanligt blancolån som det också kallas. Och det är som sagt lån utan säkerhet. Det innebär att du inte lämnar bostaden som säkerhet för renoveringslånet. Du kan låna pengar utan att lämna något i pant. Det blir oftast högre ränta än om du tar ett bolån för att renovera men i och med krångel med amorteringskrav och annat vid lån på bostaden så tar många privatlån istället. Om du vill jämföra renoveringslån i form av privatlån så kan du titta in den här guiden. Jag har själv tagit lån till renovering med ett lån utan säkerhet och det berättar jag mer om.

Så hittar du bästa renoveringslånet

Om du vill hitta det bästa renoveringslån så måste du lägga ner lite tid på att jämföra. Det finns många bra jämförelsetjänster idag och som kallar sig låneförmedlare. Där du enkelt kan fylla i allt online på nätet och få svar inom 24 timmar. Det gör att du med en enda ansökan kan jämföra upp till över 30 banker. Det gör att det är mycket lättare att hitta ett billigt renoveringslån idag i jämförelse med bara 10år sedan.

Här kan du kontakta mig om sidan Renoveringslån

Renoveringslån är ofta ett lån utan säkerhet och den här sidan handlar enbart om just det. Det vill säga inte lån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Om du hittar något fel får du väldigt gärna hjälpa mig ändra det genom att skicka ett meddelande under kontakta mig angå Renoveringslån. Stort tack!


25 Jan 2024